PENSIUNEA GREENHOUSE – 900 lei/pers -2 nopti cazare cu masa festiva Tarif camera dubla 1800 lei (Ouă roşii, drob de miel, cozonac de casă, pasca, branzeturi, legume proaspete : rosii, castraveti, ceapa si usturoi verde, ridichii, vin roşu ). Mic dejun : ora 09.00 -11.00 ( bufet suedez) MASA FESTIVA DE PAŞTE – MUZICA LIVE - ORA 14:30 Miel la propat servit cu bulz si muraturi – in foisorul din curtea pensiunii * Aperitiv: •Tartina cu somon fumme /•Icre de crap pe lamaie / Salata de boeuf /•Salam Sibiu /•Barcuta cu urda si marar/•Cosulet de rosie cu salata de vinete /•Dobos /•Frigarui de mozzarella si rosii cherry/ Masline asortate /•Bastonase de castravete/ Cas afumat/ Chiftelute * Borş de miel SAU Ciorba de vacuta servita cu ardei iute – la alegere * Sarmale in foi de varza servite cu mamaliguta si ardei iute * Friptura de miel la tavă SAU Friptura de porc la tava * Cartofi la cuptor cu rozmarin * Salata castraveti murati * Cafea *Pască, Cozonac si prajituri de casa 06.05.2024 Mic dejun : ora 08.30 -10.30 ( bufet suedez) - omleta, oua ochiuri, legume proaspete asortate, dulceata, unt, mezeluri asortate, branzeturi asortate, masline, salata de vinete, fasole batuta, zacusca, cereale - ceai, cafea, lapte, apa PENSIUNEA GREENHOUSE – 1600 lei/pers - cu pensiune completa Tarif camera dubla 3200 lei 03.05.2024 - cazarea se face incepand cu ora 10 Cina ora 19.30 Pulpa de pui la cuptor cu piure de cartofi Salata de muraturi asortate Pachet de bauturi / persoana - Tuica – 125 ml - Vin la carafa – 500 ml - Apa mineral/plata – 1 st (600 ml) Mic dejun : ora 08.30 -10.30 ( bufet suedez) - omleta, oua ochiuri, legume proaspete asortate, dulceata, unt, mezeluri asortate, branzeturi asortate, masline, salata de vinete, fasole batuta, zacusca, cereale - ceai, cafea, lapte, apa PRANZ – ora 14 SAU Ciorba de perisoare Ostropel de vitel Orez sarbesc Salata - Tuica – 125 ml - Vin la carafa – 500 ml/ Apa mineral/plata – 1 st (600ml) Ceafa si carnati de porc la gratar Cartofi taranesti - Tuica – 125 ml- - Vin la carafa – 500 ml- - Apa mineral/plata – 1 st (600 ml) (Ouă roşii, drob de miel, cozonac de casă, pasca, branzeturi, legume proaspete : rosii, castraveti, ceapa si usturoi verde, ridichii, vin roşu ). Mic dejun : ora 09.00 -11.00 ( bufet suedez) MASA FESTIVA DE PAŞTE – MUZICA LIVE - ORA 14:30 Miel la propat servit cu bulz si muraturi – in foisorul din curtea pensiunii * Aperitiv: •Tartina cu somon fumme /•Icre de crap pe lamaie / Salata de boeuf /•Salam Sibiu /•Barcuta cu urda si marar/•Cosulet de rosie cu salata de vinete /•Dobos /•Frigarui de mozzarella si rosii cherry/ Masline asortate /•Bastonase de castravete/ Cas afumat/ Chiftelute * Borş de miel SAU Ciorba de vacuta servita cu ardei iute – la alegere * Sarmale in foi de varza servite cu mamaliguta si ardei iute * Friptura de miel la tavă SAU Friptura de porc la tava * Cartofi la cuptor cu rozmarin * Salata castraveti murati * Cafea *Pască, Cozonac si prajituri de casa Mic dejun : ora 08.30 -10.30 ( bufet suedez) - omleta, oua ochiuri, legume proaspete asortate, dulceata, unt, mezeluri asortate, branzeturi asortate, masline, salata de vinete, fasole batuta, zacusca, cereale - ceai, cafea, lapte, apa
OPEN BAR – ora 14.30 – 22.00 –
ORA 10.00-14.00-CHECK-OUT
04.05.2024
Pachet de bauturi / persoana
Cina ora 20.00
Pachet de bauturi / persoana
05.05.2024
OPEN BAR – ora 14.30 – 22.00 –
06.05.2024
ORA 10.00-14.00-CHECK-OUT
* se ofera si meniu de post
Vila Turistica Green House TurismPodu Dambovitei (Arges) |
PROMOTII
SPECIALE |
OFERTA PASTE 2024